ТОП 5 КОЛЬОРІВ ВЕСІЛЬНОГО СЕЗОНУ 2018

1. БІЛИЙ, ЧОРНИЙ ТА ЗОЛОТИЙ!

               

Розпочнемо з цього класичного поєднання, яке зробить ваше свято елегантним, вишуканим та, без перебільшення, неповторним. Не багато хто наважується додавати чорні деталі у весільний декор, надаючи перевагу пастельним або, навпаки, яскравим кольорам. Прийнято вважати, що чорними у весільному святкуванні можуть бути лише костюм нареченого, вбрання гостей чи авто. Тож якщо ви сміливі, сучасні та впевнені в собі, обирайте чорні деталі в декорі, як от стрічка на букеті, оздоблення торта, сукні дружок, елементи в оформленні святкових столів тощо. У вигляді окремих деталей це зовсім не виглядатиме похмуро, а у поєднанні з золотим оформлення вашого весілля буде розкішним та бездоганним!

2. СТРИМАНИЙ РОЖЕВИЙ ТА ЗЕЛЕНИЙ!

               

Ця кольорова гама буде ідеальною для літнього весілля! Ніжно-рожеві елементи декору у поєднанні  з зеленню й світлими квітами допоможуть створити свіжу й легку атмосферу. Стрічки, скатертини, свічки, акуратні квіткові букети  з евкаліптом та сукулентами… Таке оформлення сподобається мрійливій та романтичній нареченій!

3. НАСИЧЕНИЙ БОРДОВИЙ ТА БЛАКИТНИЙ!

               

Бордовий вважається одним з класичним кольорів в оформленні весільних церемоній, адже асоціюється з коханням, є яскравим та подобається багатьом нареченим. Якщо ж зробити основний акцент на глибокий стриманий блакитний колір, декор виглядатиме акуратно, вишукано та  стильно! Така кольорова гама ідеально пасує для осіннього весілля, але загалом підійде для будь-якого сезону.

4. ГОЛУБИЙ ТА СІРИЙ!

 

Це чудове поєднання кольорів  пасуватиме не лише зимовому святкуванню… Ви можете використати різні відтінки голубого та сірого, доповнити їх зеленню або ж срібними елементами. Оформлення виглядатиме особливо вдалим, якщо декору не буде надмір, адже простота має свій особливий шарм. У будь-якому разі таке декорування додає легкості та невимушеності  весільній церемонії.

5. ЧЕРВОНИЙ ТА ПЕРСИКОВИЙ!

 

Таке поєднання кольорів є надзвичайно яскравим та теплим! Яким би ви не уявляли оформлення – вишуканим чи свіжим та веселим,  – воно буде доречним у будь-якому випадку! Для декору можна використати багато живих квітів, тканин, дерев’яних елементів, залежно від обраного стилю. Ці кольори зроблять святкування надихаючим та життєрадісним!

 

Усі використані фото взяті з Pinterest, де можна знайти їх першоджерело. Вони використані виключно для натхнення та прикладу, не з комерційною метою. Дякую!