ЩОБ ВЕСІЛЬНИЙ ОБРАЗ БУВ ДОВЕРШЕНИМ...

Читайте та перевірте, чи не забули ви про цю важливу деталь, яка допоможе зробити ваш весільний образ ідеальним!

 

Створення весільного образу включає чимало деталей. Необхідно вибрати весільну сукню, зручні та красиві туфлі, фату, макіяж, зачіску… Але є одна деталь, про яку ви могли забути у метушні підготовки: ідеальний весільний аромат! Адже, коли треба подбати про безліч організаційних питань майбутньої урочистості, таку, здавалося б, дрібницю легко оминути увагою… І справді, підготовка до весілля – виснажливий процес, потрібно багато чого продумати/врахувати/не забути, і багато дрібних, але від того не менш важливих речей, можуть просто вилетіти з голови.

Чому я нагадую саме про цей момент? Бо фотографуючи весілля, не так часто спостерігаю, що наречена надає особливого значення парфумам, чи вважає їх важливою деталлю свого образу… Але аромати мають неймовірну силу викликати спогади та асоціації! І, можливо, флакон особливих парфумів лежатиме десь поруч з весільною фотокнигою, щоб знову повернути вас думками у день весілля, коли вам тільки цього захочеться! :) Звісно, ви можете взяти й улюблені парфуми, якими користуєтеся щодня, але чому б не обрати щось нове та особливе? Далі напишу декілька моментів, на які варто звернути увагу...

1. ОБИРАЙТЕ АРОМАТ, ЯКИЙ ПАСУВАТИМЕ ДО СТИЛЮ ВЕСІЛЬНОЇ ЦЕРЕМОНІЇ 

 

Орієнтуйтеся на те, яким ви бачите своє весілля , в яку пору року воно заплановане, який темперамент у Вас та нареченого… Наприклад, для святкування у вишуканому ресторані чи на природі потрібні зовсім різні парфуми, так само, як і різний стиль весільного одягу та декору.  Важливо також робити свій вибір не в останній день, щоб мати змогу переконатися, що обрані парфуми вам подобаються та підходять.

2. ЦЕЙ АРОМАТ МАЄ БУТИ СВЯТКОВИМ, ОСОБЛИВИМ ТА ЧАРІВНИМ!  

 

Обрані парфуми будуть завжди асоціюватися у вас з найщасливішим весільним днем, створюватимуть відповідну атмосферу на святкуваннях річниць, допоможуть поринути у спогади… Тому не варто покладатися на поради інших наречених чи купляти парфуми, які зараз у тренді. Обирайте самостійно, довіряючи тільки собі. Адже те, що підходить комусь іншому, не факт, що пасуватиме і вам. Якщо є можливість, можна звернутися до професіонала та створити індивідуальний аромат. Тоді він буде дійсно вашим, ексклюзивним та неповторним! Якщо ж такої можливості немає, надайте перевагу перевіреним  брендам, а не просто модним чи розрекламованим новинкам. 

3.  НЕ ОБМЕЖУЙТЕСЯ ЛИШЕ ПАРФУМАМИ ДЛЯ СЕБЕ 

 

Нареченому також варто підібрати аромат, який буде гармоніювати з вашими парфумами. Але і це ще не все. Ви можете створити чудову атмосферу, наповнивши повітря ароматом тих ефірних олій, які є у складі обраних парфумів. Наприклад, можна легко зробити натуральні ароматизатори та розпилювачі з цими ароматами для залу святкування та інших кімнат. А ще - доповнити букет квітами з ваши ароматом. Ще цікавішим рішенням можуть стати маленькі подаруночки гостям з обраним ароматом як гарна альтернатива бонбоньєркам… Якщо підійти до справи творчо, ваше свято обов’язково вразить гостей і запам’ятається їм надовго! 

Нехай ваше весілля дійсно буде особливим та незабутнім для вас та гостей! 

Додам, що усі фото взяті з Pinterest та Google виключно для натхнення та прикладу, використовуються з не комерційною метою! Дякую!