ЯК ОРГАНІЗУВАТИ ВЕСІЛЛЯ ПО-ОСОБЛИВОМУ?

Мрієте про незабутнє весілля? Таке особливе, атмосферне, душевне? Кожне весілля є по-своєму унікальне, неповторне та цікаве, адже наречені ретельно готуються і докладають багато зусиль, щоб було саме так.  Однак, якщо вам доводилось бувати гостем на різних весіллях, ви, мабуть, помітили, що в переважній більшості всі вони досить схожі. За 10 років роботи я бачив дуже багато весіль, і це дійсно так.  Звичайне традиційне весілля складається з передбачуваного набору речей та подій протягом дня. Саме тому чек-лісти та різні готові списки працюють, бо все повторюється: ви замовляєте ресторан, фото та відео, тамаду, букети, декор, обручки, організовуєте вінчання, виїзну церемонію, викуп, благословення, фотосесію, дотримуєтесь традицій, звичаїв, чиїхось порад і так далі… Усього так багато, що часом голова йде обертом, як же виконати всі пункти і нічого не забути. Так ви ризикуєте не відчути особливої магії цього дня, не зловити той неповторний радісний настрій очікування та задоволення від кожної хвилини! Часто трапляється, що в цьому весільному хаосі з’являється розчарування чи незадоволення, чи навіть сварки, суперечки або звинувачення, бо не все завжди йде так, як заплановано, бо потрібно спішити чи ще щось таке…  Дуже хочеться, щоб ваш весільний день був надзвичайним, передавав ваші почуття, настрій та характер і був сповнений лише радістю! Тому пропоную декілька ідей, які допоможуть зробити свято ще більш душевним та теплим...

Photo Credit: K. Stone Photography/ Anna Roussos

1. Дозвольте собі неспішний ранок!

Це час, з якого усе починається, і від того, як ви його проведете багато в чому залежить, як далі піде день… Можна запланувати гарну будуарну фотосесію (така поступово заміняє фото в процесі макіяжу та зачіски), або ж влаштувати смачний неквапливий сніданок та за чашкою кави налаштуватися на чудовий день! Обирайте те, що вам більше до душі, але пам’ятайте, що це можливо лише за умови вдалого планування, коли ви дійсно нікуди не запізнюєтесь.

Photo Credit: WarmPhoto (the-wedding.ru)/ Joseba Sandoval/ Katya Donova

2. Будьте щирими та вдячними!
Наприклад, ви могли б подбати про подарунок для батьків, доповнивши його красивою запискою зі словами вдячності! Або ж сказати щирий тост з подякою батькам на святі, адже вони теж допомагали вам в організації весілля, а якщо й ні, то точно чекали цього дня не менше вас! Також дуже гарно, коли не лише дружки, а й мама допомагає нареченій збиратися вранці. Такі спільні фото стануть хорошою пам’яткою! Варта уваги ідея – це невеликі подарунки для дружок (наприклад, гарні аксесуари, щоб провести стилізовану зйомку ранку нареченої). Так ви ще раз виявите рідним та подругам, що цінуєте їх!

Photo Credit: simpleroutebridal.com/ only-fools-and-flutterbyes.myshopify.com/ Photographs by Caileigh/ PlumPrettySugar.com

3. По-особливому дбайте один про одного!

Мені подобається ідея, коли наречені пишуть один одному невеликого листа, щоб прочитати вранці весільного дня! Або ж коли традиційний для наших весіль викуп заміняють першою зустріччю нареченого та нареченої… Звичайно, це ваш вибір, але ці маленькі, на перший погляд, речі зможуть зробити ваше свято дуже зворушливим та саме для вас! Подумайте, що особливого ви може зробити для коханого чи коханої у цей день?

Photo Credit:  Alex Lasota Photography (ruffledblog.com)/ Summer Leigha Photography

4. Здивуйте гостей!

Усі вже звикли до весільних банкетів у ресторані, виїзних церемоній з арками, довгої черги вітання наречених… Тож якщо хочете зробити щось незвичне, але водночас без зайвих зусиль чи витрат, замініть класичні бонбоньєрки маленькими стилізованими подарунками для гостей (тут pinterest допоможе багатьма ідеями). Не бійтесь робити щось неочікувано для інших: запропонуйте дрес-код, або ж не дарувати вам букетів, або ж не користуватися телефонами під час церемонії чи першого танцю… Або ж нехай ваш танець закінчиться флешмобом, в якому візьмуть участь усі! 

Photo Credit:  Fab Mood (CANDLE FAVORS WEDDING)/ Natalie Franke Photography/ Archetype Studio

Насправді, оригінальних ідей є безліч, і кожна пара може зробити своє весілля неповторним за допомогою маленьких штрихів, які зовсім нескладні, не вимагають великих витрат, але здатні створити справді незабутню атмосферу!